Bölgemizde TEB Smart Eczane Ulusal Yaygınlaştırma Programı Eğitimleri Yapıldı

Geçtiğimiz hafta sonu 18-19 Şubat tarihlerinde Türk Eczacıları Birliği Smart Eczane Ulusal Yaygınlaştırma Programı kapsamında Zonguldak ve Bartın bölgesi eğitimleri eczacı odamız konferans salonunda gerçekleştirildi.

1-3 Aralık 2016 tarihlerinde eğitici eğitimlerini tamamlayan odamız üyelerinden Ecz. Esra Geyikli, Ecz. Onur Azman, Ecz. Sadık Akbulut, ve Ecz. Umut Avcı’nın gerçekleştirdiği eğitim programında; ilk gün projenin tanıtımı, sürekli mesleki gelişim, eczacı iletişim becerileri ve hasta bakım süreci yer alırken, ikinci gün astım, koah ve eczacılarımızın bu eğitimi eczanelerinde uygulamaya geçirmesi konuları ele alındı.

264 üye sayısına sahip olan odamız eczacılarından her iki gün tüm eğitimlere katılım sağlayan 92 kişiye katılım belgeleri, Buzdağımız Eriyor kitabı, demo cihazlar, eğitim materyalleri, uygulamada kullanılmak üzere Peakflowmetre ve ağızlıkları odamız tarafından temin edilerek verildi.

Eğitimlere katılan tüm meslektaşlarımızı hasta sağlığına kattıkları değer ve meslek hakkına giden yola attıkları adım için kutlarız. Başarılı verimli keyifli sunumlarıyla bu projeye katkı sunan Smart Eczane Zonguldak Ekibini de kutlar başarılarının devamını dileriz.

Biz bir olduğumuz sürece güçlüyüz,birlikte güçlüyüz.

Diğer Etkinlik Fotoğrafları için TIKLAYIN